Autobedrijf Willemsen b.v.

Foto: Ronald Falke

Ulftseweg 87a
7064 BC Silvolde
T 03 15 32 41 50
www.abwillemsen.nl

Door: Robbie Wolters

Verkoop, verhuur, lease, reparatie, schadeafhandeling en financiering van personen- en bedrijfsauto’s.

Sander Willemsen ging naar de mavo in Ulft en volgde daarna de opleiding MTS-Autotechniek in Apeldoorn. Verder deed hij als avondstudie een opleiding voor auto-elektricien. Hij kreeg hiervoor uitstel van militaire dienst, dat vervolgens werd omgezet in vrijstelling.

Hij liep stage bij Doetinchem Ster, de voorloper van Wensink. Dit beviel zo goed dat hij nog vier jaar in dienst bleef bij de garage in Doetinchem. In 1997 kwam Sander op zijn 23e in dienst bij zijn vader als monteur en in 2000 volgde toetreding tot de v.o.f.

Sander stuurt de werkplaats en de receptie aan. Hij communiceert tussen de klant en het personeel, zorgt dat de benodigde onderdelen aanwezig zijn en de gemaakte afspraken nagekomen worden. Hij is een fanatiek sleutelaar en geniet ervan dat na een totale motorrevisie het blok weer prima loopt zonder olielekkage.

De schadeafdeling met spuitcabine is een onderdeel van het bedrijf waarmee Automobielbedrijf A.B. Willemsen zich onderscheidt van de collega’s. Voor twee van de tien personeelsleden is het dagelijks werk. Het ophalen bij pech met de eigen oprijwagen wordt door de klanten als service zeer gewaardeerd. Het werkgebied is 15 km rondom Silvolde

Sander Willemsen deed in 2008 mee aan de landelijke competitie Autotechnicus van het Jaar, die was uitgeschreven door Innovam. Van alle deelnemers uit heel Nederland eindigde hij op de verdienstelijke elfde plaats.

Als hobby reed Sander in zijn jonge jaren enige tijd autocrosses. De laatste 15 jaar is squash zijn grote hobby. Hij speelt in de klasse C1 en reist tot ver buiten de regio om wedstrijden te spelen.

Sander is zes dagen in de week in het bedrijf te vinden. Op zaterdagmorgen werkt hij de lopende zaken af en gaat dan naar hartenlust sleutelen.

back top

SilvoldePediA
Hoofdstraat 85
7061 CH Terborg
E-mail: robbiew52@gmail.com