De Paperclip

Decoraties op maat en sportprijzen.

Simone Kaak-Mulder is geboren en opgegroeid in Silvolde. Zij volgde de mavo aan het Almende College, locatie Bluemers en de Meao in de commerciële studierichting. Tijdens haar studie liep ze in 1994 stage bij de Rabobank en ze bleef er daarna werkzaam tot 2008 op diverse locaties.

Ze is creatief en via cursussen en het zelf doen leerde ze de vaardigheden om van haar hobby een beroep te maken.

Ze startte in 2008 met haar bedrijf Creatieve Styling door Simone vanuit de garage van haar woonhuis aan de Terborgseweg 76 in Silvolde. Vrij snel na de start maakte de kantoorruimte van haar man plaats voor haar werkruimte.Ze begon met het maken van raamfolies, geboortespiegels en lantaarns. In de loop van de jaren is het assortiment flink uitgebreid met stickers, naamborden, houten wandborden, verschillende kraamcadeaus en cadeaupotten. Alles wat ze maakt is persoonlijk en op maat gemaakt.

Haar ouders komen uit de Silvoldse middenstandsfamilies Bieleveldt en Mulder. Vader Jan Mulder werkte bij zijn broer Gerard in de groentenwinkel aan de Ulftseweg en ventte jarenlang met groenten en fruit langs de Silvoldse huizen. Jan en echtgenote Dorry waren sinds 1987 eigenaren van De Paperclip, winkel in kantoorartikelen, boeken, speelgoed, staatsloten, voetbalkaartjes, sportprijzen en postkantoor aan de Pr. Bernhardstraat 3. In 2014 werd de winkel verbouwd. De Paperclip ging zich specialiseren in sportprijzen en er werd een webshop gelanceerd. Dochter Simone had de webshop in haar beheer, plaatste haar producten in de winkel en was steeds vaker aanwezig. Jan Mulder nam langzamerhand meer afstand en in 2017 nam Simone Paperclip Sportprijzen over.

Simone gebruikt voor haar zakelijke activiteiten nog de beide namen: Creatieve Styling door Simone en Paperclip Sportprijzen. De klantenkring voor de sportprijzen komt globaal uit een straal van 15 km rond Silvolde, voor de raamfolies en persoonlijke cadeaus is het werkgebied groter. Circa 85% van de klanten bezoekt de winkel, de rest bestelt via de webshop. Ze is van plan zonder personeel te blijven werken. Wel blijft vader Jan oproepbaar voor hand- en spandiensten. Ze ontwerpt graag zelf de artikelen. Raamfolies brengt ze vaak persoonlijk aan bij de klanten of deze worden verzonden..
Ze is zich momenteel aan het bekwamen in het zandstralen van glas.

Haar hobby’s zijn tuinieren, lezen en leuke dingen doen met vriendinnen. Ze houdt haar conditie op peil met wandelen, yoga en tennis bij LTC De Paasberg.

23-03-2018

back top

SilvoldePediA
Hoofdstraat 85
7061 CH Terborg
E-mail: robbiew52@gmail.com