Dees Beeldens

 

 

 

 

Dees in 't Centrum

 

www.facebook.com/100003060353392/videos/pcb.3131231650322149/3131195126992468/

 

Erik ter Voert vertelt over Dees:

Vrijdagavond 30 oktober 2020 is onze vriend DEES overleden. Wie kent hem niet ??? Dees was een markant persoon in Silvolde en omstreken.Dees kwam elke dag bij Café ‘t Centrum vegen. We hebben een super mooie tijd gehad samen . De laatste jaren verbleef Dees bij de Schuylenburgh in Silvolde. Ik wil het personeel van de Schuylenburgh en de bewoners bedanken voor de mooie tijd die Dees daar heeft gehad.Dees rust zacht!

 

Ellis Mecking vertelt:

RIP Dees, Erik ook naar jou hoort een groot woord van DANK gemaakt te worden. Jij hebt deze man “uit de goot” geplukt en hebt onbetaalbare goeie zaken voor hem geregeld, daarbij heb je Dees zijn leven weer kleur weten te geven.

Dus Erik, namens Maarten en mij, super bedankt wat je voor hem betekent hebt 

 

Angelicka Obbink vertelt:

Och onze Dees bijzondere man echt een prachtige persoonlijkheid. Altijd een man met een eigen verhaal maar ook altijd positief. Ik heb Dees ervaren als iemand een voorbeeld voor velen.Rust zacht Lieve Dees.

 

Mark Westerhof vertelt:

Dees was een rustige en vriendelijke man. Voordat hij naar Erik ging, kwam hij altijd vaak koffie drinken en tv kijken aan onze bar. Dees was een man van weinig woorden. Hij kon 's avonds laat goed zingen. Wat heb ik toch gelachen met deze bijzondere man. Rust zacht Dees!

 

 

 

 

SilvoldePediA
Hoofdstraat 85
7061 CH Terborg
E-mail: robbiew52@gmail.com