Bouw Elshof Montage

Henk ten Elshof

Foto: Charlotte Wolters

Schoolstraat 25
7064 GN Silvolde
06-2223 1826
info@elshofmontage.nl
www.elshofmontage.nl

Door: Robbie Wolters

Elshof Montage houdt zich bezig met aan- en verbouw en de levering en montage van kozijnen, dakkapellen enz.

Na zijn opleiding aan de landbouwschool begint Henk ten Elshof bij bouwbedrijf Odink in Eibergen.  Na beëindiging van het dienstverband volgt er een omscholing naar machinaal houtbewerker.

In 1989 treedt Henk in dienst bij Allwood in Terborg als projectleider en komt vanuit Eibergen in 1990 in Silvolde te wonen aan het Fazantplein. In 1993 volgt een verhuizing naar Schoolstraat 25 in Silvolde.

In 1999 maakt hij de overstap naar kozijnenfabriek De Oude IJssel in 1999 en werkt daar deels in loondienst en deels zelfstandig.

Vanaf 2000 is hij geheel zelfstandig met  v.o.f. V.E. montage in Terborg.

In 2010 eindigt de v.o.f. en begint hij een eenmansbedrijf onder de naam Elshof Montage.  De eerste drie jaren werkte hij hoofdzakelijk in Haarlem voor Spaarnelanden.

In drukke periodes wordt zzp’er Bas Roes ingehuurd.

Henk werkt bij voorkeur voor particuliere opdrachtgevers vanwege het directe contact. Eén van de mooiste opdrachten was het gehele interieur van een woning in Burger Brug met een vakantiewoning in het bijbehorende koetshuis.

De meeste opdrachten komen binnen via mond-tot-mondreclame en beurzen.

Henk ten Elshof heeft als vrijwilliger de afgelopen 22 jaar zitting in de technische commissie van het Jeugdcarnaval Silvolde en is al 16 jaar leider van het 2e elftal van Sportclub Silvolde.

01-02-2018

back top

SilvoldePediA
Hoofdstraat 85
7061 CH Terborg
E-mail: robbiew52@gmail.com