Fit en slank

Hetty Schouten

Foto: PR

Terborgseweg 45
7064 AB Silvolde
T  06 49 86 03 94
hetty.schouten@fitenslank.nl 
W www.fitenslank.nl/hetty-schouten

door: Robbie Wolters

Gediplomeerd voedingscoach Fit & Slank 

Hetty Schouten is geboren in Gendt en woont sinds 1990 in Silvolde. Zij werkte 15 jaar als apothekersassistente tot 2000, o.a. in de Regenboogapotheek van Jaap Uithof en later bij Paul Brinkman aan de Pr. Bernhardstraat in Silvolde.

In 2000 ging zij aan de slag als medisch secretaresse in het Rijnstate ziekenhuis in Zevenaar daar werkt ze nu 2018 nog steeds 20 uur per week op de polikliniek cardiologie.

Vanwege haar grote interesse in voeding en gezondheid is Hetty in 2014 begonnen met de opleiding voor gewichtsconsulente en ze heeft de opleiding succesvol afgerond. Met deze opgedane kennis wilde ze graag andere mensen helpen. April 2016 startte ze als zelfstandig  gediplomeerd voedingscoach van Fit & Slank, een methode voor een gezonder leefpatroon. 

Hetty biedt persoonlijke begeleiding en groepscursussen aan volgens de Fit & Slank methode. Cursussen van 8 weken aan groepjes van 6 personen. In deze groepscursus ligt het accent op het ontwikkelen van een gezondere levensstijl, met als belangrijk aspect een gezonde voeding. De cursus is opgebouwd uit het ontwikkelen van een bewust voedingspatroon, voldoende beweging en verandering in gedrag en gewoontes.

In de groepscursus Fit & Slank “in 8 weken” leer je een gezond eetpatroon te ontwikkelen met een eenvoudige methode: 'de regel van 3' en 'de 7 afspraken'. Makkelijk te onthouden, makkelijk toepasbaar én zonder hongergevoel!
Daarna kun je een vervolgcursus bezoekn om het bereikte resultaat op peil te houden.

Hetty is aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). Zij staat regelmatig met een stand op een beurs om haar professie te promoten.

Hetty is getrouwd en heeft drie kinderen en verder tuiniert zij hobbymatig in haar tuinkas.

 

26-02-2018

back top

SilvoldePediA
Hoofdstraat 85
7061 CH Terborg
E-mail: robbiew52@gmail.com