Gulden Siner

Welkom op mijn persoonlijke pagina!  Ik stel me graag aan u voor en waar ik voor sta. Ik ben Gülden Siner, getrouwd, moeder van 3 kinderen, woonachtig in Silvolde en werkzaam als gemeentejurist bij de gemeente Winterswijk.

Ik sta voor:
een rechtvaardige en veilige gemeente en wil bijdragen aan de basis: een veilige gemeente en eerlijke gemeente voor elke inwoner van onze prachtige gemeente.

Wat spreekt mij aan in het programma van PRO!
Ik voel me tot de partij aangetrokken, omdat ik me zeer herken in het principe ‘durven kiezen om te delen’. Met name op het sociale vlak heb ik sterk de behoefte aan een bestuurlijk Oude IJsselstreek dat durft te kiezen voor een leefklimaat waarin alle inwoners evenveel kansen hebben op een fatsoenlijk bestaan. Digitale overheid, integriteit, privacy en openbare orde en veiligheid zijn een aantal gebieden waarvoor ik vergaande interesse heb.

Ik denk mijn idealen te bereiken door…
Mijn kritische blik en analytisch denkvermogen zorgen dat ik snel de oorzaak van het probleem achterhaal. Als lijsttrekker wil ik verder werken aan een duurzaam, klimaatbestendig Oude IJsselstreek, waar het niet uitmaakt wat jouw achtergrond, huidskleur, religie, geaardheid of inkomen is. Waar we open staan voor verandering, ondernemers de ruimte geven, waar cultuur belangrijk is, waar bewoners meebepalen en de gemeente dienstbaar is. 

SilvoldePediA
Hoofdstraat 85
7061 CH Terborg
E-mail: robbiew52@gmail.com