1. Hugo's Dansschool

1e Open dag

Deze is op 7 juli 2024 bij Zaal ’t Molentje in Silvolde van 15.00 tot 18.00 uur.

Alle informatie is te vinden op www.hugos-dansschool.nl/open-dag/

 

Hugo's Dansschool

Les locatie: Zaal 't Molentje Silvolde
Website    : www.hugos-dansschool.nl
Mail           : info@hugos-dansschool.nl
Telefoon   : 06 316 73 656
Postadres : Prinses Margrietstraat 2
                   7011 AX Gaanderen 

Hugo Berentsen opent nieuwe dansschool in Silvolde

SILVOLDE - Op 27 maart 2024 opende Gaanderenaar Hugo Berentsen de deuren van zijn nieuwe dansschool voor ballroom en latin american dansen. 

“De liefde voor dansen is reeds in mijn kindertijd ontstaan. Het was altijd al mijn droom om een eigen dansschool te openen. Ik ben dan ook ontzettend trots en dankbaar dat ik deze droom nu bij ‘t Molentje in Silvolde heb kunnen realiseren”, vertelt Hugo. “Deze locatie heeft een mooie en grote zaal, die niet alleen uitermate geschikt is voor sierlijke dansen zoals de Engelse Wals of de Tango, maar ook voor vlottere dansen zoals Chachacha en Jive.” 

De lessen bij Hugo’s Dansschool zijn toegankelijk voor dansers van alle niveaus: van beginners tot gevorderden, van jong tot oud. “Kortom, we bieden een omgeving waarin iedereen zijn passie voor stijldansen kan ontdekken en ontplooien”, zegt Hugo, die in de loop der jaren een unieke aanpak heeft ontwikkeld om zowel de technische vaardigheden als de artistieke expressie van het ballroomdansen aan te leren.

Beginnerscursus
Op woensdag 11 september 2024 gaat Hugo’s Dansschool van start met een nieuwe Beginnerscursus. Daarmee wordt het pad gebaand voor onervaren dansliefhebbers om de eerste stappen op de dansvloer te zetten. Momenteel wordt er al les gegeven voor meer ervaren dansers, op de niveaus Brons, Goud en Topklasse.

Bron: Gelderse Post Oude IJsselstreek 4 juni 2024

 

back top

SilvoldePediA
Hoofdstraat 85
7061 CH Terborg
E-mail: robbiew52@gmail.com