Terborgseweg 13 Intours Partner

Huib van Kesteren

Terborgseweg 13
7064 AA Silvolde
T   0315 342 200
E  info@intours.nl
W www.intours.nl

foto:  Ronald Falke
door: Robbie Wolters

Huib van Kesteren is afkomstig uit Den Helder. Huib reisde graag en wilde beroepsmatig aan de slag met vrijetijdsbesteding. Daarom koos hij in 1980 voor de opleiding NWIT (Nederlands Wetenschappelijk Instituut voor Toerisme en recreatie) in Breda.

Hij begon zijn loopbaan in 1983 als financieel administratief medewerker in Rotterdam en werkte van 1985 tot 1988 als beleidsmedewerker bij het recreatieschap Oost Gelderland in Hummelo. Van 1988 tot 1996 was hij werkzaam bij het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit en als projectleider voor de provinciale VVV Overijssel. Hij is altijd blijven doorstuderen o.a. aan de HEAO en universiteit (Bedrijfskunde).

In januari 1996 startte hij Intours Partner in Drachten, dat zich bezighoudt met project management en onderzoek in toerisme en recreatie. Hij verkocht software voor city- en regio marketing en zorgde tevens voor de installatie en opleiding in de Benelux. Vanwege teruglopende activiteiten besloot hij in 2011 om deels in het onderwijs te gaan werken. Hij is (in deeltijd) docent Marketing aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en werkt als examinator voor diverse hogescholen. Intours Partner houdt zich momenteel bezig met projectmanagement en ontwikkeling in toerisme.

Huib en zijn gezin vestigden zich in augustus 1999 in het voormalige pand van Elektro Riet en Jan ten Have aan de Terborgseweg 13 in Silvolde. Het gezin Van Kesteren heeft Silvolde als een gemoedelijk dorp ervaren en is snel in de buurt opgenomen. Huib houdt zijn conditie op peil met toerfietsen.


In 2023 zijn de activiteiten van Intours
op deze lokatie gestaakt.
Het pand staat te koop.

22-06-2018

 

 

 

SilvoldePediA
Hoofdstraat 85
7061 CH Terborg
E-mail: robbiew52@gmail.com