Liquid Love Machine

Yannick Boland , Raymond Liebrand en Rick Kup

Foto: Tatum Kempers

www.liquidlovemachine.com

Bron: Oude IJsselstreek Vizier 25 september 2019

Op Gelders Goed ep-release Liquid Love Machine.

Vrijdag 27 september 2019 is in de DRU-popzaal de eerste editie van Gelders Goed, een initiatief ter stimulering van Gelders rockbands. Ieder kwartaal treden drie formaties uit Gelderland op in Ulft. In de eerste aflevering presenteert Liquid Love Machine uit Oude IJsselstreek tevens de nieuwe ep.

Het rockabilly trio Liquid Love Machine bestaat nu anderhalf jaar en heeft in het korte bestaan al spraakmakende optredens achter de rug. De drie mannen speelden al veel in de regio en recent nog twee dagen bij Huntenpop. Liquid Love Machine grijpt het optreden op Gelders Goed aan voor de release van de nieuwe ep "Women" met vijf eigen nummers, die tijdens de avond ook live worden gespeeld. En wat heeft de band bedacht? De ep is op de DRU avond niet te koop maar gratis te bemachtigen.

Women.
De nummers zijn in de oefenruimte opgenomen en zelf gemixt. "Alle nummers gaan over de leuke en minder leuke kanten van vrouwen. Vandaar de titel". Drummer Raymond Liebrand vervolgt: "De cd wordt niet aan de deur uitgedeeld, na afloop van het optreden kun je de band aanklampen voor zo'n schijfje. Voor een biertje moet dat lukken. De ep staat ook op Spotify. 

SilvoldePediA
Ulftseweg 26
7064 BD Silvolde
tel. 0315-342600 of 06-2300 3204
E-mail: robbiew52@gmail.com