Lotte Pragt - Fles

Ik ben Lotte Pragt-Fles. Sinds vorig jaar woon ik weer in Silvolde.
Na mijn studietijd heb ik al snel de keuze gemaakt om terug te keren naar de Achterhoek. Geen plek is fijner om een gezin te starten en te settelen. De Oude IJsselstreek brengt mij veel plezier en vermaak en tegelijkertijd de rust en ruimte om mezelf te zijn.

Ondertussen is dat gezin er. We kregen een zoon en dochter, ook een hond, kat en konijn mochten niet ontbreken. Mijn man wilco Fles werkt als uitbater van de P8, is geluidsman en is sinds de corona-crisis ook aan het werk als projectbegeleider bij de verbouwing van de p8.

Zelf werk ik op het Ludger College in Doetinchem. Ik ben daar afdelingsleider van het VWO onderbouw team en een deel van het ondersteunend personeel.

Een aantal jaren geleden wilde ik naast mijn gezin en werk graag nog iets anders. Ik ben geen sporter en wilde me graag verder ontwikkelen op dossierkennis en andere vaardigheden. Samen met mijn man ben ik de cursus politiek actief gaan volgen. Na die cursus werden we gevraagd aan te sluiten bij het CDA. Mijn man was te druk, maar bij mij paste het wel en het leek me ontzettend leuk.

Het is leuk gebleken, en interessant, en spannend en soms ook saai. En wat ik het meest merk; het werkt verslavend. Je raakt gewend om op de hoogte te zijn van de zaken die leven in de gemeente, de standpunten van andere raadsleden en het contact met mensen. Dat is interessant en enerverend.

Ik ben lid van de commissie Maatschappelijke Ontwikkeling. die commissie gaat over alles war mensen en gemeente samenkomen. Daarin vind ik veel zaken die me interesseren, zoals de oprichting van Stoer, de ontschotting in de WMO maar ook de verenigingen en wat zij nodig hebben.

Bron: CDA 

SilvoldePediA
Hoofdstraat 85
7061 CH Terborg
E-mail: robbiew52@gmail.com