Catering Petra's Foodzz

Petra Massop

Contact opnemen

T    06 3014 9104
info@petrasfoodzz.nl
www.petrasfoodzz.nl

foto:  Ronald Falke
door: Robbie Wolters

19 april 2022 verschijnt het volgende bericht op facebook 

Petra Massop

Lieve allemaal,

We hebben een geweldige Pasen gehad waarbij ik alleen maar een hele diepe buiging wil maken naar het geweldige team dat me met raad en daad terzijde staat. Iedereen was meer dan tevreden en ik moet ook eerlijk zeggen dat er ook ware kunststukjes de deur uitgingen dus een welgemeend dankjewel, dikke kus voor de mensen om mij heen.

Natuurlijk doet het hartstikke zeer wanneer je zelf nog zóveel wilt maar door jouw eigen lichaam teruggefloten wordt , aan de andere kant denk ik vaak aan al die opmerkingen van de wat oudere mensen die oh zo waar blijken te zijn…

“Tel al je zegeningen” oftewel.. kijk wat je allemaal wel kunt ( nou ja.. en rust, reinheid, regelmaat en zo maar dat doet nu even niet ter zake…of beter een vlieg in de pot dan ga gin vet.. ..

Terug.. wat ik hiermee wil zeggen is dat we enorm veel aanvragen krijgen voor catering, buffetten en noem maar op ( alles wat lekker is ) maar zoals hierboven al aangegeven:

Een mens moet keuzes maken en hoe lief mijn team mij ook is.. ik kán en mag niet dagelijks op anderen leunen zodat we écht alleen nog maar doorgaan met de Foodtruck ( en lunches voor bedrijven maar dat is weer een andere tak van sport voor ons)

Jammer?? Ja.. verschrikkelijk.. maar dat is die hele rotziekte…en het is puur koffiedik kijken wat ons nog te wachten staat dus bij deze…. We gaan écht voor de kwaliteit en niet voor de kwantiteit…

LIEFS PEETJE EN VIER UT LEAVE !!!

 

6 februari 2021 verschijnt het onderstaande bericht op facebook:

"Petra Massop

FOODZZ GAAT LANGZAAM WEER OPSTARTEN…

De laatste weken zijn als een slechte film aan ons voorbij getrokken en om speculaties te voorkomen willen we toch, voor zover mogelijk, openheid van zaken te geven.

Voor mijzelf is het, afwachten wat de toekomst brengt maar op dit moment heb ik geen andere keuze dan een stap terugdoen “uit het werkveld” simpelweg omdat mijn gezondheid het niet toelaat om operationele activiteiten uit te voeren

( En geloof me.. dát doet zeer wanneer je hele ziel en zaligheid in dit werk zit )

Petra’s Foozz gaat echter gewoon door en de uitvoering ligt weliswaar niet bij mij maar bij een geweldig team waar ik alle vertrouwen in heb en waarvoor ik volledig garant sta voor de kwaliteit en de uitstraling zoals u van ons gewend bent.

Wat de toekomst zal brengen weet geen mens, en ik heb nog een lange weg te gaan maar we gaan gewoon van het beste uit !

De aanbiedingen voor Valentijnsdag volgen zo snel mogelijk op deze pagina dus.. blijf gezond en Happy Valentine… Liefs petra. "

 

2018

Petra Massop is de jongste uit een gezin met 15 kinderen en geboren in de Roomberg in Silvolde.

Haar ouders Wim Massop en Leike Ropers hadden een metaalhandel en Petra kreeg samen met meer kinderen uit het gezin de handel van huis uit mee .
De familie is nog steeds actief in de metaalhandel en verder met de horeca, vastgoed- en bloemenhandel.

Petra volgde de opleidingen voor kapster, secretaresse, beveiliger en horeca.

Op haar 14e begon ze met werken bij Beernd’s Huusken, de cafetaria van Willy en Marijke Bergervoet aan de Lichtenbergseweg, verder werkte ze in een verzorgings-, bejaarden- en ziekenhuis. Maar vanaf haar 18e loopt het bezig zijn met eten als een rode draad door haar verdere leven.

Ze besteedde veel tijd aan de verzorging van haar moeder en na haar overlijden en kreeg ze ruimte en heeft ze haar droom van een eigen cateringbedrijf verwezenlijkt, ze is in 2017 begonnen aan de Prins Bernhardstraat 75 het voormalige pand van installatiebedrijf Danen. De naam voor het bedrijf werd middels een prijsvraag gevonden en begonnen werd er in deeltijd met het behoud van de baan bij Mainfreight.

Voor de bedrijfslunches werd er bij Mainfreight uitgeweken naar plaatselijke bakkers, Petra kreeg de kans deze voortaan te verzorgen. Haar ervaring en de horecaopleiding kwamen haar goed van pas en inmiddels heeft ze verschillende buffetten en feesten met 250 deelnemers verzorgd.

Ze werkt veel samen met plaatselijke leveranciers en streekproducten zijn favoriet ze heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan.  Inmiddels hebben meerdere bedrijven, Sportclub Silvolde, het jeugdcarnaval, daklozen en streetbal kennis kunnen maken met de producten van Petra’s Foodzz.Je kunt er voor kerst, pasen, vader- en moederdag lunches bestellen. Allerlei feesten en partijen kan ze op locatie verzorgen met een buffet dat ze ter plekke opbouwt inclusief tafels, stoelen, aankleding, muziek en drank, alle wensen zijn bespreekbaar en probeert ze uit te voeren.

Door mond op mond reclame heeft ze nu een druk bestaan in Petra’s Foodzz naast haar baan en het gezin. Ze bezoekt regelmatig de Horecava en de beurs in Hardenberg en is dagelijks bezig om ideeën op te doen in de vaklitteratuur en middels workshops bij Hanos en Sligro.

Na ruim een jaar is Petra’s Foodzz uit haar jasje gegroeid en de grote droom is een werkruimte op een lokatie waar voorbijgangers zijn en de mogelijkheid voor een lunchroom, op die manier kan ze rustig haar buffetten voorbereiden en klanten contact onderhouden.

Ze volgt al zestien jaar langs de lijn de verrichtingen van haar zonen Damon en Jesse bij sportclub
Silvolde en is supporter van de Graafschap.

back top

SilvoldePediA
Hoofdstraat 85
7061 CH Terborg
E-mail: robbiew52@gmail.com