Prins Bernhardstraat 55 RSR

 

Overname RSR door LZG Group BV

 dinsdag 18 oktober 2011 

RSR zorgt voor de mobiliteits – en revalidatiemiddelen in de gemeente Dalfsen

DALFSEN – LZG Group BV neemt RSR over, bestaande uit RSR Revalidatieservice BV en RSR Noord BV. De betrokken Ondernemingsraad heeft reeds positief geadviseerd en de aandelentransactie is gemeld aan de vakbonden. RSR is leverancier van mobiliteits- en revalidatiehulpmiddelen met vestigingen in Silvolde, Nieuwleusen en Arnhem.

In opdracht van gemeenten (Wmo), instellingen (AWBZ), zorgverzekeraars, het UWV en particulieren worden hulpmiddelen geleverd met alle bijbehorende dienstverlening.

“LZG Group BV is de holdingmaatschappij van de activiteiten van de Louwman Group in de hulpmiddelenmarkt. Met Welzorg is LZG Group al actief in die markt. Met deze toevoeging versterken wij onze positie in de Nederlandse markt. Wij kunnen hierdoor meer voordeel realiseren door de verkregen schaalgrootte en sterke naam van RSR”, aldus Jelle Hassefras, Algemeen Directeur van LZG Group.

“RSR is al jaren een vertrouwde naam in de hulpmiddelenmarkt in Nederland. Om op lange termijn succesvol te zijn is het belangrijk om schaalvoordelen te kunnen realiseren. Door ons aan te sluiten bij LZG Group, creëren wij een win-win situatie voor alle betrokkenen. RSR blijft een zelfstandige positie behouden, en daar waar nodig krijgen we door het verenigen van alle aanwezige kennis en kunde een unieke positie, die in Nederland zijn weerga niet kent!”, besluit een enthousiaste Sicor Smits, Algemeen Directeur van RSR.

LZG Group en RSR doen geen mededelingen over de hoogte van het overnamebedrag.
bron: medicalfacts.nl

======

2006

Op 28 december heeft er bij RSR een overname van aandelen plaatsgevonden. De nieuwe eigenaar van de onderneming is de heer Sicor C. Smits. De heer Smits is al vanaf juni 2005 bij RSR werkzaam als algemeen directeur. De voormalige aandeelhouder de heer Beumer en de nieuwe aandeelhouder spreken het vertrouwen uit dat RSR een belangrijke bijdrage aan de revalidatie en de gezondheidszorg kan en mag blijven leveren en daarbij haar positie en dienstverlening in de Achterhoek zeker zal handhaven en uitbreiden.

SilvoldePediA
Hoofdstraat 85
7061 CH Terborg
E-mail: robbiew52@gmail.com