Bruidstaarten Regina’s Bakery

Regina Heister

Foto: Ronald Falke

Terborgseweg 53
7064 AB Silvolde
T 06 4851 5485
E info@reginasbakery.nl
www.reginasbakery.nl

Door: Robbie Wolters

Regina is in Utrecht geboren en is via Veenendaal in Silvolde gaan wonen, ze was van jongs af sportief en volgde de sportopleiding aan de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie in Utrecht.
Turnen en dansen waren haar favoriete bezigheid en ze trainde o.a. bij het gezelschap van de Engelse choreograaf Barrie Stevens.

Tijdens haar werk bij een sportschool in Lienden leerde ze collega Theo Heister kennen, in 1996 krijgen ze een relatie en gaan samenwonen in zijn ouderlijk huis aan de Terborgseweg 53 in Silvolde, daar wonen ze nog steeds met hun drie kinderen.

Van 1998 tot 2001 werkte ze in Zieuwent en vandaar uit gaat ze bij Ketelaar Sport in Ulft werken, naast het lesgeven is ze handig met computers en heeft ze een creatieve inslag. Ze is nu instructrice voor de Les Mills groepslessen en beheert het social media netwerk.
Als hobby had ze het decoreren van taarten en cupcakes voor speciale gelegenheden en dat begon uit de hand te lopen. In 2013 besloot ze in deeltijd een eigen bedrijf te beginnen. Behalve het decoreren van taarten en cupcakes kun je er een workshop volgen of een kinderfeestje geven.

Haar specialiteit is het maken van bruidstaarten, dat begint een half jaar van te voren met een intake gesprek hoe groot die moet worden en welke smaken je wilt. Verder krijgt ze een indruk van het bruidspaar en werkt dan de komende zes maanden de decoratie uit. Heel speciaal is het maken van taarten waarbij de ouders van een te verwachten kind met familie en vrienden aan de weet komen of het een jongetje of een meisje wordt. Regina krijgt dan een briefje van de verloskundige en weet het eerder dan de ouders. Pas bij het aansnijden van de taart wordt het duidelijk wat het gaat worden.  

Naast haar eigen bedrijf blijft ze in deeltijd werken bij Ketelaar sport om het contact met klanten en collega’s te behouden.

Ze houdt haar conditie op peil met hardlopen en body pump en volgt in haar vrije tijd zoon Nick bij sportclub Silvolde, dochter Bo met dansen bij MPG en dochter Noor met hockeyen.

Silvolde is prettig om te wonen, er zijn goede onderwijsmogelijkheden, veel verenigingen en de trein is prima bereikbaar.

03-07-2018

 

 

back top

SilvoldePediA
Hoofdstraat 85
7061 CH Terborg
E-mail: robbiew52@gmail.com