Senioren Soos

Senioren Soos in Silvolde/Terborg

vr 6 aug 2021

 Silvolde - Vanaf 16 augustus is de Senioren Soos in Ulft en Terborg/Silvolde de Senioren Soos weer terug na de vakantie. De Senioren Soos wordt georganiseerd door Sociaal Werk Oude IJsselstreek en is een plek waar 60-plussers elkaar ontmoeten en samen leuke activiteiten doen. 

Vitaal

Tijdens de Senioren Soos ontmoeten senioren elkaar en krijgen ze op een leuke manier informatie over onderwerpen die voor senioren van belang zijn. Zoals je fit & energiek voelen, lekker in je vel zitten of omgaan met social media. Voorop staat dat mensen zelf actief meedoen, want dat is van belang om vitaal oud te worden. Sociaal Werk Oude IJsselstreek werkt tijdens deze bijeenkomsten samen met andere organisaties zoals de buurtsportcoaches en de bibliotheek.

Senioren Soos Silvolde/Terborg

In Silvolde/Terborg is de Senioren Soos in de bibliotheek aan de Herman van Velzenstraat, elke maandag van 10.00 uur tot 13.00 uur en donderdag van 14.00 uur tot 16.00 uur. Op maandag wordt er gezamenlijk een gezonde lunch klaargemaakt.

Er kunnen maximaal tien personen per keer deelnemen. In verband met vakanties kan men zich aanmelden via 0315-745783 of ria@sociaalwerk-oij.nl.

 

SilvoldePediA
Hoofdstraat 85
7061 CH Terborg
E-mail: robbiew52@gmail.com