Boterweg 26

Tim Rengelink TR tuindesign

Boterweg 26
7064 BJ Silvolde
T 06 50 89 93 25
www.tr-tuindesign.nl

foto:  Ronald Falke
door: Robbie Wolters

T2 Groep

26 februari 2021· 

Achter de schermen zijn wij druk bezig met de voorbereidingen voor onze verhuizing naar Doetinchem We doen ons best om onze bereikbaarheid optimaal te houden: we zijn te bereiken per mail, telefoon en via social media natuurlijk. Mocht het antwoord nou net iets langer duren, dan zitten wij wellicht met ons hoofd in een verhuisdoos en zullen we zo snel mogelijk reageren of terugbellen, mits het nummer is achtergelaten.

===================

 

Op 28 februari 2020 verschijnt het volgende bericht:

Foto v.l.n.r.: Fabian Hendriks (BG&LH), Tim Rengelink (oud-eigenaar TR Tuindesign) Jeroen Helming (BG&LH)

 

Op naar een mooie toekomst!!

Bijna 10 jaar gewerkt aan de opbouw van TR tuindesign, nu is het tijd om het stokje door te geven. Biljoengroen & Liemers Hendriks zetten het hoveniersbedrijf per 1 maart voort. Dezelfde bussen, dezelfde hard werkende mannen maar een andere aansturing. Ik geloof erin dat zij TR naar een hoger niveau kunnen tillen en ben dan ook zeer dankbaar voor deze kans!

Wat ik ga doen? T I M exclusive gardens is inmiddels ingeschreven. Met dit nieuwe bedrijf ga ik mij focussen op het ontwerpen van Luxe- en exclusieve tuinen. De afgelopen jaren heb ik ondervonden dat hier mijn passie ligt ❤️

Mooie ontwikkelingen; vanaf 1 maart 2020 zal het Achterhoekse hoveniersbedrijf TR Tuindesign voortgezet worden door Biljoen Groen & Liemers Hendriks, zodat wij ook die regio van ons land optimaal kunnen bedienen.

Opdrachtgevers, relaties en de mannen van TR Tuindesign; welkom!

==================

20-03-2018

Ontwerp, aanleg en onderhoud van tuinen

Tim Rengelink wilde in zijn jeugd boekhouder worden. Op zijn 15e kreeg hij fascinatie voor een totaal andere beroepsrichting. Hij kreeg een vakantiebaantje bij Emaus Hoveniers in Etten en werd gegrepen door het tuinieren. Hij ging een opleiding volgen aan AOC Oost in Doetinchem en deed een BBL MBO-vervolgopleiding aan het Groenhorst College in Velp. Tijdens de opleiding werkte Tim bij hovenier Peter Zwager in Gaanderen. Tim leerde er veel en zijn voorkeur ging uit naar tuinaanleg.

Tim Rengelink ging vervolgens 9 maanden werken bij tuinen- en groencentrum De Ank in Zeddam en begon 1 juni 2010 zijn eigen bedrijf vanuit huis. Hij verhuisde samen met zijn broer Coen naar een woning boven rijwielhandel Van Balveren en huurde er ook een opslag. Vier jaar later verhuisden hij en Anouk Smits naar Boterweg 26. Het kantoor verhuisde mee en de opslag bleef bij Van Balveren.

Tim blijft zich bijscholen o.a. via cursussen. Het streven is om hoogwaardige design tuinen te ontwerpen en aan te leggen. Hij werkt  graag met groen en natuurlijke materialen als hout, steen en ijzer. Een belangrijk onderdeel van de tuin is het terras. Een specialiteit is het leggen van keramische tegels, het voordeel is dat deze tegels niet verkleuren, krasbestendig en eenvoudig schoon te maken zijn.Online wil Tim dit onder de aandacht brengen via www.tr-terrasdesign.nl

Het werkgebied is globaal 20 km rond Silvolde. Hij wil graag met zijn bedrijf uitgroeien tot 6 - 8 medewerkers en een bedrijfsruimte in Silvolde bouwen met parkeergelegenheid. Hij zoekt hiervoor een terrein van circa 500 tot 1000 m2 met de juiste bestemming.

Het bedrijf is zijn hobby. Hij houdt zijn conditie op peil bij Peak Fit en draagt Sportclub Silvolde een warm hart toe.

Tim is lid van de Achterhoekse Jonge Ondernemersvereniging en zat de afgelopen drie jaar in het bestuur.

Hij noemt de renovatie van het centrum in Silvolde goed geslaagd, maar vindt het jammer dat er weinig horeca en zitgelegenheid is en het nu hoofdzakelijk parkeerplaats is. Hij vindt de Markt daardoor ongezellig.

Jammer is het, volgens hem, ook dat de ondernemers elkaar onderling niet allemaal kennen.

 

 

SilvoldePediA
Hoofdstraat 85
7061 CH Terborg
E-mail: robbiew52@gmail.com