Voel je goed !

Everdien Vossers

Lichtenberg 6
7064 LH Silvolde
T 06 4002 7254
E: everdien@vossers.nl
www.voeljegoed.nu

foto:  Ronald Falke
door: Robbie Wolters

Everdien is geboren in Sinderen als dochter in het gezin Veldhorst. In de buurt had het gezin de bijnaam ‘Veldhorst van het laatste oordeel’. Na afloop van de kermis werd bij de familie Veldhorst altijd een laatste biertje gedronken. Daar kwam de bijnaam vandaan om onderscheid te maken met andere families Veldhorst.

Sinds haar 17e werkt ze in de zorg en volgde de opleiding bij verpleeghuis Sensire Den Ooiman in Doetinchem waar ze 10 jaar werkzaam was. Na 17 jaar bij woonzorgcentrum en verpleeghuis De Schuylenburgh in Silvolde werkt ze nu al ruim 11 jaar bij woonzorgcentrum Careaz Dr. Jenny in Dinxperlo.

Door haar relatie met weerman en gemeenteraadslid Gerrit Vossers kwam ze te wonen aan de Lichtenberg in de buurtschap De Kroezenhoek in Silvolde. Na het volgen van een opleiding begon ze in 2012 met het geven van stoelmassages aan huis en verhuist in 2013 naar het Creatieplein in Silvolde. Ze volgt diverse bijscholingscursussen voor massagetechnieken en heeft belangstelling voor gezondheidsondersteunende- en wellness producten.

Bij de boerderij aan de Lichtenberg was het kantoor van VAL Oude IJssel gevestigd, dat in 2016 vrij kwam. De ruimte werd verbouwd en Everdien opende er haar massagesalon. Daarnaast werkt ze ook nog in de zorg. Het assortiment bevat magneetsieraden, etherische olieën en Aloë Vera producten.
Op verzoek organiseert ze infoavonden over haar producten al of niet gecombineerd met een rondleiding op de boerderij of in het weerstation. Ze staat met een stand op beurzen en markten.

Everdien heeft het prima naar haar zin op en rond de boerderij en in Silvolde. Zo goed zelfs dat ze geen behoefte heeft om op vakantie te gaan. Voor haar studie maakt ze af en toe een buitenlandse reis. Silvolde is een actief dorp en er worden mooie evenementen georganiseerd. Ze geniet verder van het werk tussen de kalveren thuis en het uitzicht over de landerijen met het bezoek van reeën. Ze is geen tegenstander van de nieuwe hoogspanningsmasten. Ze zijn nodig voor een goed transport van het toegenomen stroomverbruik en voor het terug leveren van stroom door particulieren.

De boerderij is een officieel Rustpunt voor wandelaars en fietsers, die er koffie of thee plus koek kunnen gebruiken middels zelfbediening.

Als ze de hoofdprijs wint in een loterij dan wil ze graag Huis Lichtenberg herbouwen inclusief slotgracht en de bijbehorende bossages. Ze ziet zichzelf al samen met Riet Tangelder als hofdames.

20-04-2018

back top

SilvoldePediA
Ulftseweg 26
7064 BD Silvolde
tel. 0315-342600 of 06-2300 3204
E-mail: robbiew52@gmail.com