Yoga/dans of tai chi tao Slowmotion

Arletta Albers

Lichtenbergseweg 68A
7064 CE Silvolde
T 06 17 58 15 08
www.zoya-ontmoeten.nl

foto:  Ronald Falke
door: Robbie Wolters

Arletta Albers is geboren en opgegroeid in Noordoost-Brabant. Na de havo deed Arletta een hbo-opleiding Docent theater en dans op de HKU in Utrecht. Daar ontmoette ze haar huidige partner Laurens Schasfoort. Ze werkte als docent drama bij culturele centra en jeugdtheaters o.a. De Gruitpoort in Doetinchem en Gekkoo in Gaanderen.

Ze ontwikkelde zich vanuit theaterdocent in de richting van communicatietraining en coaching. Na de docentenstudie theater en dans volgde ze opleidingen in yoga & dans, Tai Chi Tao en natuurcoach. Ze volgt fanatiek workshops en trainingen om haar kennis te verbreden en te verdiepen.

Arletta Albers heeft twee bedrijven:
Slowmotion biedt lessen aan kleine groepen in tai chi, yoga, meditatie en natuur wandelen.
Zoya-ontmoeten. Bij Zoya gaat het om ont-moeten. Vrouwelijke cursisten leren niet ‘moeten’ maar ‘willen’. Samen met Marieke Harbers heeft Arletta Zoya opgezet.

In het jaar 2000 verhuisden Arletta en Laurens naar de Lichtenbergseweg 68A in Silvolde. Cor Hengeveld, verhuur van geluidsapparatuur, was er gevestigd en later een kapsalon en rijwielhersteller Remij.

Volgens Arletta duurde het even voordat ze in Silvolde ingeburgerd was en ze omschrijft zichzelf als een Brabantse kwebbel met een westerse directheid. Ze leest veel, bezoekt regelmatig de bibliotheek, en vindt het jammer dat er geen boekwinkel in het dorp is. Haar verdere hobby’s zijn boetseren, theaterbezoek, wandelen en Tiny Houses, de business van partner Laurens Schafoort.

30-03-2018

 

 

 

back top

SilvoldePediA
Ulftseweg 26
7064 BD Silvolde
tel. 0315-342600 of 06-2300 3204
E-mail: robbiew52@gmail.com