Yoga met Bara Plantinga

 

Hatha yoga bij Lokaal5 in Silvolde

Er worden yogalessen gegeven bij Lokaal5 in Silvolde. De lessen zijn verzorgd door Bara Plantinga, een enthousiaste Tsjechische en een gecertificeerde Hatha Yoga docente, die al ruim 5 jaar woonachtig is in de Achterhoek.

Hatha Yoga is de meest traditionele soort yoga die de basis vormt voor alle anderen yogavormen. Bara pakt het traditionele en geeft het een modern jasje aan. De yogahoudingen en ademhalingsoefeningen beïnvloeden ons lichaam positief van binnen uit. Er wordt natuurlijk goed gewerkt aan je spieren en flexibiliteit. Samen met een heerlijke eindontspanning zorgt Bara ervoor dat je zowel lichamelijk als geestelijk weer in balans komt.

Over Bara Plantinga. Ik ben een spontane en enthousiaste Tsjechische, woonachtig in de Achterhoek. In 2013 verhuisde ik voor de liefde naar Nederland waar ik vijf jaar in een dynamische en internationale omgeving heb gewerkt. Op papier klonk het goed maar ik had een verandering nodig.

In het najaar van 2018 vertrok ik naar India om mijn grote droom waar te maken – een yogadocente te worden. In India heb ik een intensieve Yoga Teacher Training (200hrs) gevolgd bij Arhanta Ashram en mijn diploma gehaald.

Door yoga wil ik mensen helpen om zowel lichamelijk als geestelijk gezond te worden en te blijven. Ik geef les in het Nederlands en Engels en werk graag met zowel yogastudio’s als met bedrijven en particulieren.

YOGADOCENTE

Studio Yoga Bara is gevestigd aan de Kerkenstraat 5 in Silvolde. Wij bieden klassieke Hatha Yoga lessen, Vinyasa Flow lessen, Slow Flow lessen, klankschalen- en gongmeditatie workshops, bedrijfsyoga en zwangerschapsyoga aan. Dat allemaal in de voormalige school. Volgens de verhalen heeft een van de lesgevende nonnen boven op de zolder al destijds yoga uitgeoefend. Zo brengen we de good old yoga practice terug naar dit prachtige pand.

www.baraplantinga.nl
info@baraplantinga.nl
tel. 06 370 188 95

back top

SilvoldePediA
Ulftseweg 26
7064 BD Silvolde
tel. 0315-342600 of 06-2300 3204
E-mail: robbiew52@gmail.com